Strony

24 marca 2013

Chińska sałatka z ogórka wg Goka

Ta sałatka jest tak ekspresowa i
zaskakująca w smaku,
że stała się moją ulubioną.
Jem ją i na śniadanie i
czasami na szybki obiad.
Ogórek w połączeniu z octem ryżowym i
cukrem smakuje przepysznie!-
Powaga!
Nigdy bym się nie spodziewała takiego odlotu!
A na lato będzie rewelacyjna.
Orzeźwienie i świeżość
w najlepszej i najszybszej postaci.
Polecam z pełnym przekonaniem!



Składniki:
  • 1/2 świeżego szklarniowego ogórka
  • 1 płaska łyżeczka cukru
  • 2 łyżeczki octu ryżowego
Ogórka dokładnie myjemy i
obieramy obieraczką do warzyw
na długie, cienkie paski.
Ocet mieszamy dokładnie z cukrem.
Polewamy ogórki.


2 komentarze:

Skrobnij coś, nie wstydź się ;-)