występują makrela i biały ser.
Mój smak z dzieciństwa.
Najprostsze rzeczy są najlepsze-
zdecydowanie.
Pasta jest bardzo szybka w przygotowaniu,
a na świeżym chlebku smakuje rewelacyjnie.
Proponuję kupić
makrelę w sosie pomidorowym-
pasta będzie najsmaczniejsza.
No to zaczynamy,
a skończymy za 2 minuty!
I możemy się już tylko delektować smakiem...
Składniki:
- 1 puszka makreli w sosie pomidorowym- 300 g
- 1 kostka sera białego
- 1 mała cebulka
- szczypiorek
- sól& pieprz
Biały ser rozdrabniamy widelcem,
dodajemy do niego
makrelę razem z sosem i
pokrojoną w
małą kosteczkę cebulę.
Posypujemy szczypiorkiem
Doprawiamy do smaku
solą i pieprzem.
Robiłam wiele past rybnych, ale nigdy nie łączyłam makreli z serem. Warto wypróbować :)
OdpowiedzUsuńjest pyszna! naprawdę!:))
OdpowiedzUsuńBardzo dobra. A nawet lepsza, bo w sosie pomidorowym makrele są. Mniam. Palce lizać.
OdpowiedzUsuńCo prawda to prawda, jest the best! ;-)
Usuń